„Здравейте на всички!

Доверих се на Хер Бебе откакто малката навърши 10 месеца и се радвам, че заедно си помогнахме в това да изградим балансирано хранене и здравословно начало в живота на дъщеря ми. Вече е на почти две годинки и продължава да си изяжда всичко, а кремчетата за десерт са ни любими.

Опитах и не съжалявам,единственото което изгубих бяха доста часове в размисли над менюто и стоене в кухнята! Благодаря ви, че в студ, сняг и дъжд куриерите бяха винаги навреме и не са ме разочаровали. Продължавайте да растете и да радвате много семейства и в другите градове!“

Милена и Иван Русеви


 

 

„Благодарение на вас успяваме да се съсредоточим максимално в отглеждането и възпитанието на нашето мъниче, а не да губим ценно време в размисли как да разнообразим храната и още повече колко пъти на ден да стоим с часове в кухнята.

Изключително сме доволни и от обслужването. Още при първата комуникация с ваш представител почувствахме една сигурност, което беше важна крачка към избора ни за детска кухня. Желаем ви успех и много щастливи деца и родители!“

Теодора и Ангел Боеви


 

 

„Здравейте!

Казвам се Цветелина Иванова Четрафилова и съм майка на една малка принцеса Габриела Гаврилова Четрафилова, която е на 1г. 7м.

Ваш клиент съм повече от половин година.

Изказвам лична сърдечна благодарност на Илиана, ваша сътрудничка, за коректността и професионализма, който проявява към клиентите на „ХЕР БЕБЕ“.

Благодаря на фирма „ХЕР БЕБЕ“ за това, че се ангажират с ежедневните грижи в отглеждането за нашите малки съкровища.

За нас родителите е удоволствие да сме Ваши клиенти.

Пожелавам здраве, късмет и професионални успехи!“

Цветелина Четрафилова


 

 

„Изключитално съм доволна от Хер Бебе, защото предлагат качествено и разнообразно меню, изготвено и съобразено изцяло с препоръките за добро хранене. Едно от нещата, които ме спечелиха е това, че винаги има изброени всички продукти и съставки на съответното ястие в менюто за следващата седмица. До този момент не е имало изненади или промени в последния момент. По този начин , ако детето ми не харесва даден продукт, например тиквичките, аз просто мога да не поръчам в този ден, вместо с изненада да разбера, че в гювеча има и тиквичка и да остана недоволна.

Клиенти сме им и ще продължим да бъдем.

Благодаря на целия екип, че се грижите за разнообразното меню на детето ми!“

Кристина Шентова


 

 

„Детето ми расте живо и здраво благодарение на вас! Храната е много вкусна и почти никога не ни е достатъчна. Апетитът ни се засилва с всяка лъжичка!“

Донка Довруева


 

 

“Казвам се Христина Миронова и съм софтуерен специалист. Имам прекрасно семейство и натоварен график. Радвам се че открих детската кухня на „Хер бебе“, защото е много трудно да успея да готвя такова разнообразие от различни храни за сина ми, без да изгубя от ценното си времето с него ,висейки на печката. Доставят и до вкъщи подходяща за възрастта му храна, която той харесва. Така всички сме щастливи и имаме време да се наслаждаваме на времето си прекарано заедно.”

Х.Миронова


 

 

“От Хер Бебе съм страшно доволна – както от качеството на храната, така и от обслужването. Мога само да съжалявам,че детето ми толкова рано се отказа от детската кухня. Препоръчвам я на всичките си познати. Поздрави!”

Даниела Иванова


 

 

“Детска кухня „Хер Бебе” е незаменим помощник в ежедневието на всеки родител! Мога да го заявя като работеща майка, която има 3-годишно момиченце. Дъщеря ми вече в продължение на две години се храни с ястията от менюто на детска кухня „Хер Бебе”. Храната е вкусна, приготвена по здравословен начин, изключително разнообразна и винаги свежа и прясна. Доставката е изключително удобна, а обслужването е винаги точно и коректно.

Несъмнено, детска кухня „Хер Бебе” предлага качество и разнообразие на храната, каквито всеки родител желае за своето дете!”

Петя Цекова


 

 

“Казвам се Десислава Николова и искам да кажа огромно БЛАГОДАРЯ на детска кухня „Хер Бебе“. Детето ми я харесва и му беше вкусно. Също така искам да благодаря и на момчето, което всеки ден ни я доставяше. Много сте добри и ви пожелавам да продължавате все така. Успех!!!”

Десислава Николова


 

 

“Здравейте на екипа на Хер Бебе! Рисунката е от моята дъщеря, която хранихте откакто беше на 1 годинка. После редовно се грижехте и за пълното коремче на сина ми. Сега той е на 3 и половина, а тя на 6 години. Решихме да отбележим последното идване на чичо Мартин подобаващо:) Благодарим ви за години перфектна работа и ви пожелаваме още много щастливи малки и големи клиенти! ”

сем. Дафови


Горещ телефон за мнения, похвали и рекламации: 0885 51-71-91

Можете да използвате и формата по-долу:

Вашето име *

Вашият E-mail *

Относно

Вашето съобщение

* Задължителни полета