Политика за защита на личните данни за използване  на www.herrbebe.com

Влиза в сила от 08.05.2018 г.
Последно изменение на 25.05.2018 г

Въведение

Компанията „ИЛЕА-М“ ЕООД, ЕИК 131572452, със седалище и адрес на управление:
гр. София,  ул.Болярин Илица 3 обработва информация, между която и такава, представляваща лични данни.

Тази интернет страница www.herrbebe.com се притежава от ИЛЕА-М ЕООД и се управлява от Дружеството в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни и свързаната правна уредба включително, но не само Регламент (ЕС) 2016/679 („GDPR”).

Настоящата Политика има за цел да Ви информира за начина, по който обработваме Вашите лични данни в качеството си на администратор, както и за Вашите права.
ИЛЕА-М се стреми да Ви предостави достъпна и полезна информация на интернет страницата си.

Защитата на личните данни е от изключителна важност за нас. ИЛЕА-М не продава вашите данни на други дружества или лица. Ако предоставяме Вашите данни на трети лица, то това са наши изпълнители, които обработват информацията от наше име, следвайки инструкциите ни и прилагайки нашия стандарт за защита на личните Ви данни. Ние се стремим да бъдем максимално ясни, конкретни и прозрачни в информацията относно обработването на личните Ви данни, която Ви предоставяме.

Какво са лични данни?

Личните данни са всяка информация, свързана с идентифицирано или подлежащо на идентификация физическо лице  (като електронен адрес, имена, възраст, дата на раждане, телефон и други).

Личните данни, разкриващи раса или етнически произход, политически възгледи, религиозни или философски убеждения или членство в синдикални организации и обработка на генетични данни, биометрични данни с цел еднозначно идентифициране на физическо лице, здравето или данните относно сексуалния живот или сексуалната ориентация на физическо лице са специална (чувствителна) категория лични данни.
ИЛЕА-М не обработва такава информация за Вас.


Събиране и използване на лични данни

ИЛЕА-М събира, използва, съхранява и обработва личните Ви данни, които са нужни на Дружеството за изпълнение на предоставяне на услугите и стоките на ИЛЕА-М.

Данните Ви служат за управление на Вашите покупки. Също така могат да бъдат употребявани за статистически цели на Дружеството, които са свързани с подобряване качеството на услугите ни, както и маркетинг дейности на ИЛЕА-М.

По-долу са изброени примери за видовете лична информация, които АБИКОМ може да събира, както и за начините, по които можем да я използваме. Подробната информация за различните видове данни, които се събират, ще намерите, когато използвате съответната услуга на ИЛЕА-М и предоставяте информация на Дружеството.

Каква лична информация събираме?

  • Вашите посещения се отчитат за статистически данни
  • При изпращане на запитване ние запазваме контактната информация, която ни изпращате.

За какви цели и на какво основание използваме личната Ви информация?

Основните дейности, цели и основания, които са свързани с обработване на личните данни за ИЛЕА-М са:

  • Дейности по управление на настоящия уебсайт:

Възможно е и да използваме личната Ви информация за вътрешни цели като проверки, анализ на данни и проучвания за усъвършенстването на продуктите, услугите и комуникацията с клиентите на ИЛЕА-М ЕООД.

В допълнение Вашите данни се обработват от ИЛЕА-М  и за целите на:

  • Установяване на аномалии, рекламации, свързани с продукти/услуги на ИЛЕА-М, на основание легитимния интерес;
  • Въпроси, отправени към нас, свързани с продукти, на основание съгласието Ви.

Употреба на бисквитки (cookies)

Какво са бисквитки (cookies)

Бисквитките (Cookies) са малки файлове с информация, които се запазват във Вашия интернет браузър (данни за използван език, време на връзка, посетени интернет страници) или твърд диск при посещение на сайта. Ние можем да ги консултираме във връзка с последните Ви посещения, за да подобрим и улесним Вашето търсене. Параграфите по-долу имат за цел прозрачност да Ви дадат необходимата и изчерпателна информация за бисквитките, които ИЛЕА-М използва на интернет страницата си. Ние Ви обръщаме внимание върху факта, че ако споделяте използването на Вашето устройство с други лица е възможно да се промени и персонализирания характер на действие на бисквитките.

Какви типове бисквитки използваме?

Интернет страницата използва бисквитки, за да улесни навигацията Ви.
Следните бисквитки се използват:

  • Функционални бисквитки;
  • Статистически бисквитки;
  • Рекламни бисквитки, които Ви позволяват да получавате оферти от ИЛЕА-М на интернет страници на външни партньори

Можете да настроите интернет браузъра си, така че да не запаметява бисквитки или да изтриете запаметените вече такива. Ако желаете да се възползвате от тези функции, моля обърнете се към производителя на Вашия интернет браузър.

ИЛЕА-М не носи отговорност, ако интернет браузър, който ползвате не поддържа функциите за контрол на употребата, отказ от запаметяване или изтриване на запаметени бисквитки. В случай, че забраните запаметяването на бисквитки или изтриете запаметени вече такива в зависимост от вида им, е възможно да се наруши функционирането на сайта.

Социални мрежи

Достъпът Ви до социалните мрежи като Facebook, Google +, YouTube, Twitter и други такива, предвижда отделна регистрация и приемане на общите условия на тези сайтове. ИЛЕА-М не отговаря за защитата на личните Ви данни при приемането на тези общи условия. Моля да се запознаете подробно с общите условия на тези сайтове.

Разкриване на Вашите данни

В дадени случаи ИЛЕА-М може да разкрива определена лична информация пред стратегически партньори – подизпълнители, които работят с нас като предоставят продукти и услуги, свързани с дейността на Дружеството или помагат на ИЛЕА-М в маркетинга към клиентите. Личната информация ще бъде споделяна от нас само с цел усъвършенстване продуктите, услугите и рекламата ни; тя няма да бъде споделяна с трети страни за техни маркетингови цели.

За случаите, в които ИЛЕА-М споделя информация за Вас с трети лица – доставчици на ИЛЕА-М. Дружеството има механизми, с които гарантира, че те предоставят ниво на защита на данните според уговорения стандарт за това. Вашите данни се считат за поверителни и за нашите партньори.

Възможно е да се наложи – по закон, при съдебен процес, при съдебен спор и/или по заявка от страна на обществени и правителствени органи в или извън Вашата страна на местоживеене – ИЛЕА-М да разкрие личната Ви информация. Възможно е и да разкрием информация за Вас, ако установим, че за целите на националната сигурност, правоприлагането или други проблеми от обществена значимост, такова разкриване е необходимо или уместно.

Възможно е и да разкрием информация за Вас, ако установим, че такова разкриване е обосновано необходимо за прилагането на нашите правила и условия, или за да защитим своите дейности или потребители. Освен това, в случай на реорганизация, сливане или продажба е възможно да прехвърлим всякаква и цялата събрана лична информация на съответната трета страна.

Трансфер в трети страни

ИЛЕА-М не прехвърля данните Ви извън Дружеството в трети страни извън ЕС като правило.

Защита на личната информация

ИЛЕА-М взима предпазни мерки – включващи административни, технически и физически мерки – за да защити личната Ви информация от загуба, кражба и злоупотреба, както и от неоторизиран достъп, разкриване, промяна или унищожаване.

Онлайн услуги – използва кодиране чрез защитени способи на всички уеб страници, на които се събира лична информация.

Когато публикувате във форуми, чат стаи или услуги на социални мрежи, личната информация, която споделяте, е видима за други потребители и може да бъде четена, събирана или използвана от тях. Вие носите отговорност за личната информация, която изберете да предоставите в тези случаи.

Всички служители на ИЛЕА-М са задължени да опазват поверителността на информацията Ви, както и да спазват приложимите организационни и технически мерки за защитата й. Достъпът до данните Ви е ограничен на принципа на необходимост за извършване на задълженията си.

За случаите, в които ИЛЕА-М споделя информация за Вас с трети лица – доставчици на ИЛЕА-М. Дружеството има механизми, с които гарантира, че те предоставят ниво на защита на данните според уговорения стандарт за това.

Съхраненение на личните данни

Ще задържим личната ви информация за период, необходим да бъдат изпълнени целите, изложени в настоящата Политика за защита на личните данни, освен ако по закон не се изисква да я задържим за по-дълъг период. Според вида данни и целите, за които са събрани, е определен срок за съхранение, с изтичането на който информацията се изтрива окончателно.


Вашите права във връзка с данните Ви

Ако сте предоставили Ваши лични данни на ИЛЕА-М, Вие разполагате със следните възможности по всяко време:

  • право на достъп до личните Ви данни, обработвани от ИЛЕА-М;
  • право да искате извършването на подходящо коригиране, заличаване или блокиране на личните Ви данни;
  • право на преносимост на данните в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четене формат;
  • правото да възразявате по всяко време срещу обработването на личните Ви данни, когато има законни основания за това;
  • право на жалба до Комисия за защита на личните данни, ако считате че са нарушени Вашите права за защита на данните.

Ако искате да упражните правата си или да изявите отказ от получаване на електронния бюлетин и други маркетингови комуникации, може да се свържете с нас чрез изпращане на съобщение на office@herrbebe.com.

Можем да откажем да обработваме заявки, които се повтарят неоснователно, изискват несъразмерни технически усилия, застрашават поверителността на други потребители, заявки, които са крайно непрактични или до които иначе по закон, не се изисква достъп.

Упражняването на Вашите права, когато те не са повтарящи се и неоснователни, не е обвързано със заплащане на такса.

Деца

Не събираме лична информация от деца на възраст под 14 години. Ако научим, че сме събрали лична информация на дете на възраст под 14 години, ще предприемем стъпки, за да изтрием информацията възможно най-скоро. Ако родители и/или законни представители на деца открият, че деца под тяхното настойничество са дали данните си на АБИКОМ, свържете се с нас на посочените адреси за контакт в настоящата политика. Ние ще изтрием информацията в най-кратък срок.

Валидност и актуализиране на политиката

Възможно е периодично да актуализираме своята Политика за защита на личните данни. При промяна в настоящата политика, на уеб сайта ни ще бъде публикувано съобщение, както и актуализираната Политика за защита на личните данни.


Данни за контакт

Ако желаете да се свържете с нас по въпроси, свързани с настоящата политика или защитата на лични данни в абиком, моля свържете се с нас по следните начини: